Együttműködő partnereink

Együttmőködő partner – DigInStore Zrt. (Trafik Tv)

Együttműködő partnerünk a DigInStore Zrt. megkezdte a Trafik TV hálózat kiépítését, amely elsősorban kereskedelmi célokat szolgál. A dohány termékek mellett árusítható termékek forgalmának növelése érdekében sugárzott központi reklámok lehetőséget teremtenek az Ön árbevételének növelésére is. E mellett a Trafik TV az Ön üzletének egyéni – szöveges – reklámjait is megjeleníti.

A Trafik TV hálózathoz történő csatlakozás megteremti a Nemzeti Dohányboltok egységes fogyasztói és kereskedelmi kommunikációs rendszerét.

Amennyiben a jelen tájékoztatóban foglaltak felkeltették érdeklődését úgy – az eszközöknek, az Ön boltjában történő kihelyezése érdekében – igénybejelentésével keresse fel a DigInStore Zrt.-t a www.diginstore.hu honlapon.

Felhívjuk figyelmét, hogy a DigInStore Zrt. által nyújtott szolgáltatás egy a Nemzeti Dohánybolt forgalmának növelését szolgáló piaci lehetőség, melynek igénybevételéről a Koncessziót gyakorló dönt.

Trafik TV a digitális trafikos.

Megvalósul az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt-vel történt partneri együttműködés keretében.

BANNER

Együttműködő partner – PPH MEDIA – Tobacco Magazin
tobacco_hungary_DM_fejlec
BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM-OKF) szakmai feladatköréből adódóan készült statisztikai kimutatás több évre visszamenőleges adatait megvizsgálva látható, hogy a tűzeset során bekövetkezett halálesetek jelentős számban a dohányzással hozhatóak összefüggésbe. A BM OKF egyik legfőbb célkitűzése az ilyen jellegű események számának csökkentése. A statisztikai kimutatások eredményeit figyelembe véve, a BM OKF kulcsfontosságúnak tartja a leginkább veszélyeztetett társadalmi csoport célzott megszólítását. Az ND Nonprofit Zrt. feladatkörét meghatározó törvény hangsúlyosan kezeli az egészségvédelmi feladatokban való közreműködést, mely szoros kapcsolatban áll az emberi élet védelmének céljával is. Így az ND Nonprofit Zrt. kiemelten fontosnak tartja a biztonság, ezen belül a tűzbiztonság megteremtését, ezáltal védve az emberi életet, testi épséget és a vagyoni értékeket. Ezen cél megvalósítása érdekében az ND Nonprofit Zrt. weboldalán közzéteszi a tűzeset során bekövetkezett halálesetek számának csökkentése kapcsán indított kampány tájékoztató anyagait, melyet a BM-OKF logójára kattintva érhet el.
bm