Indul a 2019. évi szakmai képzési program

Tárgy: Indul a 2019. évi szakmai képzési program

Tisztelt Dohánytermék-Kiskereskedő Partnerünk!

A dohánytermék-kiskereskedők éves szakmai képzése idén is a korábbi években már megismert E-learning rendszer keretében, azaz egy weblap alapú oktatási felületen elhelyezett oktatási anyag áttanulmányozása útján lesz teljesíthető. Az ND Nonprofit Zrt. a dohánytermék-kiskereskedők személyes megjelenésével járó kötelező továbbképzést tehát 2019-ben sem szervez, a pályázati vállalás teljesítése érdekében kizárólag az online képzési rendszerben való részvétellel lesz teljesíthető a pályázati vállalás.

Ahhoz, hogy Ön és így az E-learning rendszer keretében teljesíteni tudja a szakmai képzésre irányuló pályázati vállalását, szükséges a képzés díját az ND Nonprofit Zrt. részére megfizetni. A képzés díját minden Koncesszió Jogosultnak egyszer kell megfizetnie akkor is, ha több dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultsággal rendelkezik.

Az online kurzus E-learning rendszerben történő hiánytalan teljesítésére 14 naptári nap áll rendelkezésére.

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a képzési kötelezettség teljesítéséhez kapcsolódó tájékoztató leveleink a Koncessziót Gyakorló ND Nonprofit Zrt.-hez bejelentett elektronikus levelezési címére kerülnek megküldésre. Így kérjük, hogy feltétlenül ellenőrizze az ND Nonprofit Zrt.-hez bejelentett Koncessziót Gyakorlói email címét. Amennyiben ezen email címe időközben megváltozott, arról haladéktalanul értesítse az ND Nonprofit Zrt.-t a koncessziós szerződés szerinti adatváltozás-bejelentő lap kitöltésével, valamint postai úton történő megküldésével.

Az adatváltozás-bejelentő lap elérhető az ND Nonprofit Zrt. weboldalán az alábbi címen:

http://nemzetidohany.hu/assets/AdatvaltozastBejelentoAdatlap_20130614.pdf

A 2019. évi képzési kötelezettség teljesítését segítendő teljeskörű tájékoztatást az alábbi oldalon olvashatja:

http://nemzetidohany.hu/szakmai-kepzes-2/

Sikeres teljesítést kívánunk!

Üdvözlettel:

ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit

    Zártkörűen Működő Részvénytársaság