Képzési felület elérhetősége

Tárgy: Tájékoztatás képzési felület elérhetőségéről

Az E-Learning rendszerbe az alábbi oldalon léphetnek be: www.kepzes.nemzetidohany.hu

Tájékoztatjuk, hogy az online E-learning rendszer továbbra is elérhető azon Koncesszió Jogosultak számára, akik a 2016. évi képzést elvégezték. Mivel a tavalyi évhez hasonlóan az ND Nonprofit Zrt. idén is több képzési kurzust szervez, a belépést követően csak az után tekintheti meg a 2017. évi kurzusát, miután a kurzus megindítására vonatkozó felszólító levelet megkapta, és az abban leírtak szerint a képzési díjat maradéktalanul és határidőben megfizette. Az oktatási anyagok azok megnyitásáról szóló tájékoztató levél Koncessziót gyakorló email címére történő beérkezését követően érhetőek el.

Felhívjuk figyelmét, hogy az idei képzési évben nem változott meg a 2016. évben, a kurzus elvégzéséhez a rendszer által generált felhasználó neve, valamint az Ön által korábban beállított jelszava, így az online képzési felületre továbbra is azon adatokkal léphet be, amelyekkel a 2016-os képzést elvégezte. Amennyiben felhasználónevére, vagy jelszavára nem emlékszik, a képzés oldalán lehetősége van új jelszót beállítani, vagy felhasználónevét megkeresni.

http://kepzes.nemzetidohany.hu/login/forgot_password.php

Amennyiben a 2017. évben Ön első alkalommal végzi el az E-learning felületen a képzést, annak okán mert a 2015. évben kiírt pályázaton nyert Koncessziós Jogosultságot, vagy 2016. év folyamán öröklés útján vált Koncesszió Jogosulttá, esetleg megváltozott a neve az elmúlt időszakban, és névváltozását az ND Nonprofit Zrt.-nek bejelentette, a képzési felületre történő belépéshez az adatokat a kurzusa indulása előtt az ND Nonprofit Zrt. részére korábban bejelentett email címére megküldött rendszerüzenetben kapja majd meg.

A képzési rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésével forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz.