11/2020.COVID-19
11/2020.COVID-19

 

Közlemény 11/2020 

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. május 4. napjától hatályos a védelmi intézkedésekről szóló 168/2020. (IV. 30.) Korm. rendelet, mely alapján Budapest főváros és Pest megye területén működő Nemzeti Dohányboltok kivételével a nyitva tartási időre vonatkozó korlátozás megszűnik. Tehát 2020. május 4. napjától Budapest főváros és Pest megye területén kívül található valamennyi Nemzeti Dohánybolt nyitva tartási időre vonatkozó korlátozás nélkül működhet.

Kérjük, hogy amennyiben az Ön által üzemeltetett Nemzeti Dohánybolt Budapest főváros és Pest megye területén kívül található, abban az esetben 2020. május 4. napjától minimum a koncessziós szerződésben foglalt nyitvatartási időre vonatkozó ellátási kötelezettségének – a pályázati vállalásnak megfelelő mértékben – tegyen eleget, és az alábbiak szerint járjon el.

Amennyiben Budapest főváros és Pest megye területén kívül található Nemzeti Dohánybolt esetében 2020. május 4. napjától a tervezett nyitva tartási idő nem egyezik meg az ND Nonprofit Zrt. weboldalán (ide kattintva) található nyitva tartási idővel, kérjük, hogy adatváltozás bejelentő adatlapon szíveskedjen azt Társaságunk részére bejelenteni. Az adatváltozás bejelentő adatlapot a regisztrált e-mail címről elektronikusan az ellenorzes@nemzetidohany.hu e-mail címre, vagy postai úton a 1398 Budapest, Pf.: 562. postacímünkre küldheti meg.

A 168/2020. (IV. 30.) Korm. rendelet értelmében mindenki köteles más emberekkel a szociális érintkezést a lehető legkisebb mértékűre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter távolságot tartani, illetve az üzletben történő vásárlás során a szájat és az orrot eltakaró eszközt viselni. A fentieken túl a korábbiakban javasolt intézkedéseket, így például a kiszolgálótérben egyszerre tartózkodó személyek számára, a készpénzforgalom csökkentésére vonatkozó korlátozásokat továbbra is tartsák be. Felhívjuk figyelmüket, hogy az előírt egészségügyi óvintézkedések betartatása a boltok üzemeltetőinek felelőssége.

Kérjük, továbbra is vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Üdvözlettel:

ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit

    Zártkörűen Működő Részvénytársaság