18/2021. MDKSZ oktatófilm a Nemzeti Dohányboltok biztonságáról és az áldozatvédelemről
18/2021. MDKSZ oktatófilm a Nemzeti Dohányboltok biztonságáról és az áldozatvédelemről

 

Tisztelt Dohánytermék-Kiskereskedő Partnerünk!

 

Az alábbiakban megosztjuk Önnel a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetségének szakmai tájékoztatását a Nemzeti Dohányboltok biztonságáról, illetve az áldozatvédelemről szóló oktatási kisfilm elkészültéről, illetve annak elérhetőségéről.

Üdvözlettel:

 

ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit

    Zártkörűen Működő Részvénytársaság

 

 

***

 

Tisztelt Koncesszió Jogosultak!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetségének szakmai támogatásával elkészült a Nemzeti Dohányboltok biztonságáról, illetve az áldozatvédelem kérdéseiről szóló oktatási kisfilm.

A Nemzeti Dohányboltok létrejötte óta központi problémát jelent az üzletek, az árukészlet, a készpénz, és legfőképpen az üzletben dolgozó kollégák védelme, a bűncselekmények megakadályozása. A széleskörű iparági összefogásban, hatóságok, bűnüldöző szervek, hazai és külföldi szakértők, és természetesen a dohánybolti dolgozók közreműködésével elkészült kisfilm erre a problémára koncentrál. A bűncselekmény típusok elemzése mellett megelőzésükről és az áldozatok védelméről is gyakorlati tanácsokat ismerhetnek meg, valamint választ kaphatnak arra a kérdésre, hogy miért nem éri meg kirabolni egy dohányüzletet.

Arra biztatjuk Önöket, hogy tekintsék meg ezt a mindössze egy tanórányi időtartamú kisfilmet, és feltétlenül osszák meg a boltban dolgozó kollégákkal, hogy ők is felkészültebben állhassanak a pult mögött!

Az oktatási kisfilmet a Tabak Akadémia weboldalán lehet megtekinteni, bejelentkezés után. Azok számára, akik már regisztráltak az oldalra, a videó itt tekinthető meg: https://tabakakademia.hu/course/details/id/6/.

Mindannyiukat biztatjuk arra, hogy regisztráljanak a Tabak Akadémia weboldalra, hiszen nem csak ez a kisfilm, hanem a következő oktatási anyagok, illetve a mindennapi munkát megkönnyítő szakmai tartalmak is csak regisztrált felhasználók számára érhetők el. A regisztráció a koncesszió jogosultak számára könnyen, néhány adat megadásával, 2 perc alatt elvégezhető. Kattintsanak a https://tabakakademia.hu/regisztracio hivatkozásra! Ha bármilyen kérdésük van a regisztrációval kapcsolatosan, ezen az oldalon választ találnak rá: https://tabakakademia.hu/segitseg-a-regisztraciohoz-masolat.

A Tabak Akadémia weboldalon regisztrált felhasználóknak hamarosan elérhető tartalmak: a trafikokban dolgozó új munkatársak betanítását segítő oktatóanyagok; az egységes csomagolásra való átállás gyakorlati kérdései, segítség a felkészüléshez; praktikus tanácsok a dohányboltok biztonsága és védelme kapcsán.

 

Üdvözlettel:

Lengyel Antal, elnök

Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége