21/2020. Egyes JTI dohánytermékek forgalmazhatósága
21/2020. Egyes JTI dohánytermékek forgalmazhatósága

Közlemény 21/2020. 

 

 

Tisztelt Partnereink!

Hivatkozással a korábban megküldött 20/2020. Közleményünkben foglaltakra, ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a JTI Hungary Zrt. elfogadta Társaságunk álláspontját, – amely a Budapest Főváros Kormányhivatala Fogyasztóvédelmi Főosztályának Társaságunk részére adott értelmezésén alapult – miszerint ameddig az érintett LD termékek beszállítása még megtörténhet a Nemzeti Dohányboltokba, addig az érintett termékek értékesíthetőek.

Fentiek alapján ismételten felhívjuk figyelmüket a JTI Hungary Zrt. által megadott, a nemzeti dohányboltokba történő utolsó beszállítási és értékesítési napokra.

 

Termék

Utolsó beszállítási- és értékesítési nap dohánytermék-kiskereskedő részére

LD XS-Line Blue

  1. október 12.

LD XS-Line Amber

  1. október 22.

LD XS-Line Pink

  1. október 22.

LD XS-Line Green

  1. október 22.

 

Tekintettel arra, hogy a határidőket követően ezen termékek forgalmazása jogsértő,  Táraságunk segítve az Önök munkáját az Adatgyűjtő rendszerben lezárja az érintett LD termékeket a fenti határidőket követő naptól. Így ezen időponttól a dohánybolti készletnyilvántartó rendszerekben az érintett LD termékek további értékesítésére és rendelésére nem lesz lehetőség.

A JTI Hungary Zrt. tájékoztatta Társaságunkat arról, hogy vállalja a jogsértő termék fennmaradó készleteinek visszavásárlását az ODBE Kft. szabályai szerinti eljárás keretében.

Kérjük, hogy a fentiekre figyelemmel törekedjenek az érintett LD termékek vonatkozásában a meglévő készleteik mihamarabbi értékesítésére és a továbbiakban a készletfelhalmozás elkerülésére.

 

Budapest, 2020. október 2.

 

Üdvözlettel:

ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit

    Zártkörűen Működő Részvénytársaság