3/2021.COVID-19
3/2021.COVID-19

Közlemény 3/2021. 

 

Tisztelt Dohánytermék-Kiskereskedő Partnerünk! 

Hivatkozással a járványügyi helyzettel összefüggő kormányzati intézkedések bejelentése kapcsán küldött 2/2021. számú Közleményünkben foglaltakra a következőkről tájékoztatjuk a Nemzeti Dohányboltok működésével összefüggésben. 

A 2021. március 4. napján bejelentett szigorítások részletszabályait a 2021. március 5. napján megjelent védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet tartalmazza, amelynek rendelkezései 2021. március 8. napjától kötelezően betartandóak. 

A kihirdetett Kormányrendelet értelmében a 2021. március 8-tól 2021. március 22-ig elrendelt zárva tartási kötelezettség alól egyebek mellett kivételt képeznek a Nemzeti Dohányboltok. Ebből következően a Nemzeti Dohányboltok a járványügyi szabályoknak megfelelően továbbra is reggel 5 óra és este 7 óra között tarthatnak nyitva.

Társaságunk a jövőben is folyamatosan figyelemmel kíséri a járványügyi helyzettel összefüggő kormányzati intézkedéseket, amelyek hatással lehetnek a Nemzeti Dohányboltok működésére. Ahogy azt már korábban is megszokhatták tőlünk, a jövőben is soron kívül tájékoztatni fogjuk Önöket a Nemzeti Dohányboltok működését érintő esetleges változásokról. 

Kérjük, hogy a fertőzés terjedésének lassítása érdekében a szükséges óvintézkedéseket továbbra is tegyék meg: a zsúfoltság elkerülése érdekében a teljes nyitva tartási lehetőséget használják ki, a kiszolgálótérben egyszerre tartózkodó személyek számát korlátozzák, minimalizálják a más emberekkel történő szociális érintkezést, tartsák meg a 1,5 métert, csökkentsék a készpénzforgalmat. 

Kérjük, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetben továbbra is fokozottam vigyázzanak Magukra és Egymásra!

 

Jó egészséget kívánunk mindannyiuknak!

Budapest, 2021. március 5. 

 

Üdvözlettel: 

ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit

    Zártkörűen Működő Részvénytársaság