A Tv2 Mokka című műsorában jelent meg Társaságunk
A Tv2 Mokka című műsorában jelent meg Társaságunk
A Tv2 Mokka című műsorában mutatta be Társaságunk komplex prevenciós kampányát dr. Esküdt Gábor vezérigazgató úr.

 

 

A dohányzás egy olyan téma, amivel foglalkozni kell. Ennek egyik vetülete az ND Nonprofit Zrt. által a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló 2012. évi CXXXIV. törvény előírása alapján ellátandó egészségvédelmet érintő feladatokban való közreműködés. Az ND Nonprofit Zrt. ezen feladatának ellátására a 2019. évben hangsúlyosan jelenik meg média kampányában.

A kampány komplex célja a dohányzás veszélyeire való felhívás - a felismerés, az edukáció és a leszokásban való segítség az alábbi üzenetek átadásával.  Ha cigarettára gyújtasz könnyen elfüstölheted az esélyeidet az egészséges életre. A dohányzással megnövekednek a betegségek, a negatív egészségügyi következmények esélyei. A kampány során ezeket az esélyeket dramatizáljuk, fő elemként egy “szerencsekereket” használva, melyen minden dohányosnak megmutat egy- egy lehetséges következményt. Egy olyan világot jelenítünk meg, amik felvillantják a dohányzás negatív következményeit, melyek- ha nem gyújtasz rá, sokkal kisebb eséllyel  következnek be.

A Tv2 Mokka című reggeli műsorában lehetősége nyílt Társaságunknak bemutatni a nemrég indult „Elfüstölt esélyek” című dohányzás megelőzést, dohányzásról való leszokást elősegítő komplex prevenciós kampányát, melynek teljes videója alább tekinthető meg.