10/2020. Közlemény koncessziós díj számlák megküldéséről
10/2020. Közlemény koncessziós díj számlák megküldéséről

Közlemény 10/2020 

Tisztelt Partnereink!

Megküldésre kerülnek jövő hét elején az Önök részére az éves koncessziós díjról szóló számlák. Ismételten változás történt abban, hogy kinek a nevében kerülnek a számlák kibocsátásra, ezúttal a számlákat az MNV Zrt. nevében állítjuk ki, azonban nyomatékosan kérjük Önöket, hogy a számlák továbbra is az ND Nonprofit Zrt. 10032000-00329613-00000031-es számú számlájára kerüljenek átutalásra, ahogy az előző években is történt.

A számlaszámot megtalálják a számlán is természetesen.

Utalásnál kérjük a következőkre figyeljen:

  • megfelelő bankszámlaszám
  • számla azonosító száma
  • megköszönnénk, ha amennyiben Önnek több koncessziója van, úgy számlánként utalná el a koncessziós díj összegét, mely lehetővé teszi az automatikus, gyors feldolgozást
  • pontos bruttó összeg utalása
  • amennyiben május 7-ig nem kapja meg számláját, úgy szíveskedjen azt a penzugy@nemzetidohany.hu e-mail címre jelezni és kollegáink elektronikus úton megküldik a számlát, majd papíralapon számlamásolat is postázásra kerül.

A számlák fizetési határideje 2020. június 1. napja.

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a jogszabályváltozásból adódóan (Fdvtv.14. § i),  amennyiben Ön a koncessziós díjat kétszeri póthatáridőt kitűzését is tartalmazó felszólítás ellenére sem fizeti meg, úgy a koncessziós szerződés felmondásának mérlegelése nem áll módunkban, koncessziós szerződése ezen objektív körülmény miatt megszűnik.

Budapest, 2020. április 28.

Üdvözlettel:

ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit

    Zártkörűen Működő Részvénytársaság