Megújult az ND Nonprofit Zrt. weboldala
Megújult az ND Nonprofit Zrt. weboldala

 Az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2012-es indulása óta nemcsak körlevelek, de hivatalos weboldal működtetésével is segíti az Önök munkáját.

Az elmúlt években több ízben változtak a dohánytermék-kiskereskedéseket érintő jogszabályok, és bővült az ND Nonprofit Zrt. feladatköre is. Ebből adódóan a weboldalunkat át kellett strukturálni, mely egy új felületet eredményezett. Örömmel értesítjük, hogy megújult weboldalunk elindult, mely a már megszokott (www.nemzetidohany.hu) címen érhető el.

A legfontosabb szembeötlő változás, hogy a tartalmak három fő csoportba lettek sorolva a weboldal látogatóinak köre alapján. Így külön egységekben találják meg a hasznos információkat:

  • a Koncesszió jogosultak, Koncessziót gyakorlók és Kijelöltek a számukra fontos információkat a Dohányboltot Üzemeltetők cím alatt;
  • a Gyártók, Forgalmazók, valamint a minősített szoftvergyártók és egyéb partnereink a számukra fontos információkat az Együttműködő Partnereink cím alatt;
  • a Nemzeti Dohányboltot nyitni szándékozók a számukra fontos információkat az Pályáztatás cím alatt.

 

Ezen felül megújult a dohányboltkereső alkalmazásunk, mely lehetővé teszi a dohányboltok város, kerület, utca, nyitva tartás és működési engedélyben megjelölt forgalmazott termékkör szerinti keresését.

Új weboldalunk főmenüjében a hasznos ágazati hírek és a prevenciós kampányunk mellett Társaságunk bemutatkozó filmjét is megtekinthetik, valamint a weboldal teljes tartalmában is kereshetnek.

Felhívjuk figyelmüket, hogy új weboldalunk indulásával a tartalmakban szereplő linkek aktualizálása folyamatos, mely kapcsán kérjük megértésüket.

Hasznos és eredményes böngészést kívánunk megújult weboldalunkhoz.