Képzési felület elérhetősége
Képzési felület elérhetősége

Tájékoztatás képzési felület elérhetőségéről

Az E-Learning rendszerbe az alábbi oldalon léphetnek be:  http://kepzes.nemzetidohany.hu

Tájékoztatjuk, hogy az online E-learning rendszer továbbra is elérhető azon Koncesszió Jogosultak számára, akik a 2018. évi képzést elvégezték.

A tavalyi évekhez hasonlóan az ND Nonprofit Zrt. idén is több képzési kurzust szervez az online E-learning rendszer keretében. Felhívjuk ugyanakkor figyelmét, hogy a rendszerbe való belépést követően csak azután tekintheti meg az új 2019. évi kurzusát, miután a kurzus megindítására vonatkozó felszólító levelet megkapta, és az abban leírtak szerint a képzési díjat maradéktalanul és határidőben megfizette. Az oktatási anyagok azok megnyitásáról szóló tájékoztató levél Koncessziót gyakorló email címére történő beérkezését követően érhetőek el.

Felhívjuk figyelmét, hogy az idei képzési évben sem változott meg a korábbi években, a kurzus elvégzéséhez a rendszer által generált felhasználó neve, valamint az Ön által korábban beállított jelszava. Így a 2019-es képzésbe is azon adatokkal léphet be, amelyekkel a legutóbbi évben a képzést elvégezte. Amennyiben felhasználónevére, vagy jelszavára nem emlékszik, a képzési oldalon lehetősége van új jelszót beállítani, vagy felhasználónevét  megkeresni.

http://kepzes.nemzetidohany.hu/login/forgot_password.php

Amennyiben a 2019. évben  Ön első alkalommal végzi el az E-learning felületen a képzést mert a 2018. év folyamán öröklés útján vált Koncesszió Jogosulttá, esetleg megváltozott a neve az elmúlt időszakban, és névváltozását az ND Nonprofit Zrt.-nek bejelentette, a képzési felületre történő belépéshez az adatokat a kurzusa indulása előtt az ND Nonprofit Zrt. részére korábban bejelentett email címére megküldött rendszerüzenetben kapja majd meg.

A képzési rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésével forduljon bizalommal Ellenőrzési osztályunkhoz.

Telefonos elérhetőség hétköznapokon:       8:00 - 16:00 óráig

+36 1/795 6746

+36 1/795 6984

E-mail elérhetőség: kepzes@nemzetidohany.hu